How to find the balance in your life?

Csatlakozz az anyatükör belső kör mentorprogramhoz és közösséghez, aminek a segítségével valóban napról napra haladhatsz az érzelmileg biztonságos szülőség felé! Miért érdemes csatlakoznod?
  • Konkrét eszközökkel segít a hétköznapjaid részévé tenni az önreflexiót
  • Segít, hogy az SOS hisztihelyzeteket egyre hitelesebben és nyugodtabban kezeld
  • Segít az anyaság sötétebb árnyalatait is elbírhatóvá tenni
  • Részese lehetsz egy hasonló élethelyzetben lévő, ítélkezés mentes közösségnek
Összesen most 146 000 Ft helyett csak:
€29.99

A belső körhöz tudsz csatlakozni október 20-27. között. Utána legközelebb 2023 tavaszán lesz erre lehetőséged, már emelt áron.

Maradt még benned kérdés?

Kurzus tartalma.

leírás..
Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
29,99 Ft
Kezdj hozzá

leírás..

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása

Mit kapok érte? 

Minden hónapban kapsz tőlem egy havi témát, annak a felvezetését írásban és videóüzenetben is és hozzá letölthető önreflektiv kérdéseket, amiket ha egész hónapon át megfigyelsz a belső körös anyukák közösségének segítségével, fontos felismerésekre juthatsz, ami kulcs a valódi formálódásodhoz, ill. ezen keresztül megalapozhatod az önreflektív működésed alapjait.
Minden hónapban részt vehetsz egy élő online 60 perces csoportos coaching alkalmon velem, ahol az adott havi témára reflektálunk. Ha nem tudsz élőben ott lenni, ez is visszanézhető lesz és előre is leadhatod a kérdéseidet, ha szeretnéd, hogy foglalkozzak vele ezen az alkalmon.
Minden hónapban kapsz tőlem egy adott havi témához kapcsolódó relaxációs vagy meditációs hanganyagot, hogy a tudatos működéseden túl is intenzív formálódás folyhasson benned, s testileg-lelkileg a valódi változás útjára léphess.
Része lehetsz az Anyatükör belső kör zárt csoportjának, ahol napi inspirációkkal bátorítalak, megoszthatod a küzdelmeid és motiválhatjuk egymást a belső munkában, hogy ne lankadjunk el. Az instanal mélyebb szinten megélhetjük, hogy nem vagyunk egyedül, hisz itt valódi közösség épülhet, amiben teljes szabadságod van, hogy mennyire szeretnél részt venni.
Minden hónapban részt vehetsz egy, az Anyatükör belső körnek tartott élő, online 60 perces workshopon, amit vagy én, vagy egy meghívott szakértő tart. Aki nem tud élőben részt venni, erről a felvétel bármikor visszanézhető.
Ha szeretnéd, javaslok melléd egy másik belső körös anyukát, akivel egymás elszámoltatható partnerei, tükör-társai lehettek és a saját igényeitek szerint átbeszélhetitek a megéléseitek. Az elszámoltatható tükörtársak működéséhez készítek egy javaslatot, aztán majd megbeszélitek, hogy nektek mi szimpatikus belőle és kialakíthattok egy saját, nektek működő rutint.
Minden hónapban részt vehetsz egy élő online 60 perces kérdezz - felelek alkalmon velem, ahol felteheted a kérdéseid. Ha nem tudsz élőben ott lenni, ez is visszanézhető lesz és előre is leadhatod a kérdéseidet, ha szeretnéd, hogy foglalkozzak vele ezen az alkalmon.

Gyakran ismételt kérdések

Ha az önreflektív kérdésekre és a meditációra rászánsz napi 15 percet, már nagyon sokat tettél azért, hogy az érzelmi biztonság felé haladj, amit ha magadban megélsz, a gyermeked is természetesen átél Veled, Melletted. A napi 15 percen túl havi 3x60 perc a csoportos coaching, workshop és a kérdezz-felelek alkalom. Ezen felül teljes szabadságod van arra, hogy a zárt csoportban és a tükörtársaddal milyen aktív vagy és mennyi időt szánsz rá. Ha kimaradnak napok, az sem baj, ha már heti egyszer végigmész a havi Önreflektív kérdéseken és meghallgatod a relaxáció- meditációt, azzal is nagyon sokat tettél a saját és gyermeked érzelmi egész-ségéért.
A mentorprogram nem helyettesíti az egyéni terápiát, nem ad specifikus válaszokat és mély visszajelzéseket az egyéni élethelyzetedre. Viszont segítek felismerni, mikor kerül valaki olyan helyzetbe (pl. Szülés utáni depresszió), vagy mely tünetek azok, amikkel mindenképp érdemes szakembert felkeresni. A mentorprogram nem úgy működik, mint egy italautomata, hogy bedobsz egy pénzérmét és zsebrevágott kézzel várod, hogy kiadja a Coladat. Ide akkor gyere, ha akarsz és mersz formálódni és hajlandó vagy ebbe energiát tenni. Én a kezedbe adok ehhez konkrét eszközöket segítségül és kísérlek, bátorítalak az úton, szervezek köréd közösséget, akik inspirálnak, erőt adnak, de neked kell megtenned a lépéseket, te vagy, aki gyakorolsz, keresel, kérdezel és #naprólnapra haladsz az úton. Ezt senki nem tudja megtenni helyetted és ezt nem lehet megspórolni, hisz az út maga hozza a fejlődést, változást.
Ha most csatlakozol, azonnal hozzáférsz az eddigi témákhoz és hozzájuk tartozó csoportos alkalmak felvételéhez, workshopokhoz, önreflektív kérdésekhez és relaxációkhoz. Ízelítőül az elmúlt másfél év során foglalkoztunk az önelfogadás erősítése, önkritikus hangunk szelídítése témával, sok erős workshop és ütős relaxáció vár már a felületen. Foglalkoztunk a belső gyermekünkkel való kapcsolódással, a tiszta kommunikáció témájával, vendégünk volt a worskhop alkalomra Wertán Sára (@beszelgessjol) nagyon erős szemléletformáló alkalom nézhető vissza. Ezután a határok témáját jártuk körül, majd a párkapcsolatunk volt porondon, aztán pedig a testünkhöz való viszonyunkra fókuszálunk. Tavasszal dolgoztunk a nőiségünkkel, anyasebekkel, a bennünk élő kislánnyal és bölcs szülővel, nyáron az önegyüttérzés, életutunk és önmagunk ünneplése volt a fókuszban. Előző hónapban a haragunkkal, októberben pedig a gyászunkkal nézünk szembe, nehéz, de annál értékesebb témák és lehetőségek a formálódásra.
Az anyagok folyamatosan elérhetőek, amíg a belső kör tagja vagy. Bármikor visszanézheted vagy hallgathatod őket.
Kapcsolat
chevron-down