Rólunk.

Hiszünk abban, hogy lelassulni jó. Általa megismerhetjük magunkat és a világot. Az élet nem elrohan mellettünk, hanem velünk együtt történik. Lassulásunk a tudatosságunk növelésével jár így fejlődhetünk, kiteljesedhetünk és hatással lehetünk a világra.

Hiszünk a minőségi életben, ezáltal minden megmozdulásunkkor szem előtt tartjuk a kiválóságot.

Hisszük azt, hogy felelősséggel tartozunk egymásért és ez a társadalmi felelősségvállalás az egyéni fejlődés által valósul meg.
Elérhetőségeink

Csapatunk.

Faragó-Rácz Bettina

Okleveles jógaoktató, mindfulness tréner
Szenvedélyesen hiszek abban, hogy testünk és szellemünk összefonódik, és az egészségünk fenntartásához mindkettőnek egyensúlyban kell lennie. Az egészség és a jólét fenntartása érdekében fontos az öngondoskodás minden aspektusának figyelembevétele, beleértve az életmódot, a táplálkozást, a mozgást, a stresszkezelést, a kapcsolatokat és a személyes fejlődést.

Sztakhó Niki

Mindfulness tréner
Szeretek felfedezni, megismerni, tapasztalni. Hiszek a folyamatos és fenntartható fejlődésben, mind szervezeti, mind pedig személyes szinten. Hamar az életem részévé vált a jóga és a meditáció, hogy megismerjem önmagamat. Így kerültem később Thaiföldre is, egy pici szigetre, hogy Buddhista szerzetesek vezetésével megismerjem a mindfulness rejtelmeit.
Kapcsolat