Tudatos tanulás

Hányszor kalandozik el a figyelmed egy előadáson? Érezted már, hogy lehetetlen egy vizsgát teljesítened, mert túl sok a tanulnivaló, túl kevés az idő, és a pánik miatt teljesen leblokkolsz? Vagy egyszerűen csak eleged van a monoton és unalmas tanulásból?

 

Kiknek ajánljuk?

Tréningünk azoknak szól, akik szeretnék megismerni a tudatos tanulás művészetét, függetlenül attól, hogy az iskolapadokat koptatják, vállalati tréningeken vesznek részt vagy épp egy nyelviskolába iratkoztak be.

Miért lehet hasznos ez a program?

Az életben mindig van mit tanulnunk és ehhez mindig jól jön kis segítség, ezért úgy döntöttünk, hogy egy workshopsorozatban közösen boncolgatjuk a hogyanokat és a miérteket.
A Tudatos Tanulás tréning kiscsoportos műhelymunkából áll. Több témával is készülünk, hogy mindenki bepillantást nyerhessen a mindfulness csodálatos világába.

Témaink:
Hogyan segíti a mindfulness a tanulást? Hogyan javítja a figyelmet, a memóriát és a kreativitást?
1. Robotpilóta helyett
2. Ez nem dejavu
3. A kedvenc színem a kreativitás

Hogyan segít leküzdeni a tanulást hátráltató dolgokat a tudatos jelenlét?
1. Stressz, stressz és még több stressz
2. Az a fránya vizsgadrukk
3. A halogatás művészete

Tippek és trükkök
1. Legnagyobb zsákutcák a tanulásban
2. Gyakorlati példák
3. Eszközkészlet

A blokkok kevés elméletet, és sok gyakorlatot tartalmaznak, olyan technikákkal, amik a tréning után egyedül is könnyen alkalmazhatóak.
A napot egy mindfulness meditációval zárjuk.

Mi az, amire NE számíts?

1.Szigorú menetrend, nyakatekert mutatványok, bonyolult gyakorlatok, unalmas előadások: ez nem kiképzőtábor, semmi szükség arra, hogy megfelelj vagy teljesíts.
2.Végeláthatatlan prezentációk, formális meetingek, majd mi megmondjuk a tutit: nem adunk instant válaszokat, hanem tapasztalásra hívunk, valódi megoldások keresésére és személyes fejlődésre ösztönzünk.
3.Kötelező részvétel, jelenléti ív, állandó szereplés: minden workshop elem nyitott, ha úgy érzed valami nem tetszik neked vagy egyszerűen csak nincs kedved az adott gyakorlathoz, akkor bármikor mondhatsz nemet, ez is egy tapasztalás.

Hogyan épül fel a tréning?

A tréning kis csoportos fél napos elméleti és gyakorlati képzésből áll.
Minimális létszám: 5fő, maximális 15fő

[MEC id=”1006″]