Slow travel és mindfulness nyári tabor

Szükséged van egy kis kikapcsolódásra az egész éves hajtás után?
Úgy érzed, hogy itt az idő lecsendesedni és teljesen hátra hagyni a mindennapi dolgokat? Szívesen gyakorolnád a tudatosságot? Szeretnél finom, vegetáriánus slow ételeket megkóstolni? Szeretnéd mindezt egy olyan környezetben tenni, ami távol esik a rohanó világ zajától, mégis otthonosan érzed magad, hiszen olyan emberek vesznek körül, akik ugyanazt keresik, mint Te?
Szeretnéd, hogy egy teljes hétvégéd csak arról szóljon, hogy megérkezz, jelen legyél és újra rácsodálkozz a világra?
Vagy egyszerűen csak szeretnél végre egy nyugis hétvégét?

Ha bármelyik kérdésünkre igen a válaszod, akkor gyere és tölts velünk egy teljes hétvégét júliusban a Let it slow csapatának Slow Travel és Mindfulness táborában. A kikapcsolódás mellett szakképzett trénerinkkel megismerkedhetsz a mindfulness, vagyis a tudatos jelenlét formális és informális gyakorlásával, bepillantást nyerhetsz a test tudatosítására a jóga eszközeivel, illetve közelebbről megismerkedhetsz a slow mozgalommal.

Várunk titeket szertettel és a szokott lelkesedéssel, te csak egy mosolyt hozz magaddal, a többiről mi gondoskodunk.

Mi az, amire NE számíts?

  • Koránkelés, szigorú menetrend, nyakatekert mutatványok, bonyolult gyakorlatok, unalmas ételek: ez nem kiképzőtábor, semmi szükség arra, hogy megfelelj vagy  teljesíts.
  • Végeláthatatlan prezentációk, formális meetingek, majd mi megmondjuk a tutit: nem adunk instant válaszokat, hanem tapasztalásra hívunk, valódi megoldások keresésére és személyes fejlődésre ösztönzünk.
  • Kötelező részvétel, jelenléti ív, állandó szereplés: minden programunk nyitott, ha úgy érzed valami nem tetszik neked vagy egyszerűen csak nincs kedved az adott gyakorlathoz, akkor bármikor mondhatsz nemet, ez is egy tapasztalás.
[MEC id=”1006″]