Mindfulness és a magabiztos fellépés

Volt már olyan, hogy közönség elé kellett kiállnod, vizsgáztattak vagy interjúztattak? Érezted már, hogy nem tudsz magabiztos lenni a felkészültséged ellenére sem, mert nincs elég önbizalmad, vagy mert nem tudsz fókuszálni? Érezted már a kis gombócot a torkodban, vagy a feszítést a mellkasodban esetleg a gyomrod játszott veled égi harcokat?

A Mindfulness egy hatékony módszer lehet a stressz csökkentésében és a fókuszmegteremtésében azokban a “kritikus pillanatokban”, hogy a fellépésed igazán magabiztos lehessen.

Megbeszélésekre, vizsgákra, fotózásokra és meghallgatásokra rohanok, odafigyelek a testemre, minden nap sportolok, figyelek a táplálkozásomra. Közben igyekszem a magánéletemben is helytállni.

Jó formában vagyok. Figyelek önmagamra…

Tényleg figyelek? Tudok összeszedett maradni? Örömet okoz amit csinálok? Vagy az állandó időhiány, a mindennapos megfelelés, a folyamatos teljesítménykényszer, a stressz, hogy mit szól majd a családom, a barátaim, a főnökeim, a megrendelők teljesen kizökkent? Tudok fókuszban maradni, hogy élvezzem, amit csinálok és a legjobb formámat hozhassam? Tudom-e sugározni azt a magabiztosságot, ami bennem van? Vagy van olyan, hogy nem tudom hol áll a fejem, kapkodok, elkések, hadarok, zavarban vagyok vagy teljesen leblokkolok?

A résztvevőkkel közösen keressük a válaszokat ezekre a kérdésekre, a miértekre és a hogyanokra, a felkészítő táborban megrendezésre kerülő gyakorlatorientált tréningünkön. Megfigyelünk. Elengedünk. Jelen vagyunk.

 

Hogyan épül fel a tréning?

A tréning kis csoportos 1 napos elméleti és gyakorlati képzésből áll.
Minimális létszám: 5fő, maximális 20 fő

[MEC id=”1006″]