Médimegjelenések

Ahol még többet hallhatsz rólunk.

2018. február 15. TEDx Pécs

/ előadás a Let it slow kutató pszichológusával, Ritával

Kíváncsi vagy a Mindfulness hatásosságára irányuló kutatási eredményekre? Szeretnéd tudni, hogy hány hét Mindfulness gyakorlás szükséges ahhoz, hogy agyunkban strukturális változások jöjjenek létre? Érdekel melyik 5 agyterületen mérhető a változás a gyakorlás hatására? Szeretnéd te is tudatosan megélni a jelen pillanatát, csökkenteni a stressz szintedet, kipihenten ébredni, és elégedettebb lenni? Kipróbálnál egy rövid meditációt?

Ha a fenti kérdésekre igennel válaszoltál, Rita TEDx előadását mindenképpen érdemes megnézned.

2018. január 20. Kossuth Rádió

/ interjú a Let it slow alapítójával, Nikivel

A Let it slow egyik központi témája a tudatos jelenlét, avagy a mindfulness. Alapkövei egészen a buddhizmusig nyúlnak vissza, mégis vallástól függetlenül bárki számára könnyen elsajátítható és hatékony eszközöket tartalmaz. Trénerünk a teljes adventi időszakot buddhista szerzetesekkel töltötte, hogy lelassuljon és még többet megtudjon a mindfulness és a meditáció csodálatos világáról. Hogyan néz ki egy elvonulás, mit tanulhatunk belőle, milyen személyes tapasztalásokat élt át Niki? Ebben az interjúban erről hallhattok.

2017. december 29. Kossuth Rádió

/ interjú a Let it slow alapítójával, Bettivel

Az év utolsó heteiben a hagyományainkhoz híven a lassításé a főszerep. Az adventi időszak sokunk számára a rohanás időszaka, nem volt ez másképpen a csapatunknak sem. A Let it slow első eseményei 2016 decemberében pont ezért szerveződtek, hogy tudatosan lassítsunk és ezt másokkal is megosszuk. Betti a csapat megalakulásáról, mindfulness-ről és lassításról mesél a Kossuth Rádió hallgatóinak és Nektek.

Szeretjük az élményeinket másokkal is megosztani.

Amennyiben szívesen készítenél velünk interjút, írj nekünk!