Együtt még jobb – Megérkeztünk

Alig egy hónap telt el a Let it slow megalakulása óta, amit kezdetben hárman alkottunk. Mára viszont Ti is itt vagytok, és velünk együtt lassultok, hiszen együtt még jobb.

Rengeteg minden történt ezekben az adventi napokban.

Álmodtunk egy nagyot, sokat dolgoztunk, lelassultunk, hogy valódi élményt és tapasztalást szerezzünk a mindfulness-ről Veletek, Általatok, Együtt.

Köszönjük, hogy velünk tartotok, hogy eljöttetek a tréningjeinkre, és a legértékesebb ajándékot adtátok magatoknak ebben a rohanó időszakban: időt magatoknak, magatokra.

Az elmúlt hetekben a gyakorlatlatorientált tréningjeinken bepillantást nyerhettetek különböző meditációs technikák használatába, mint a légzésfigyelés, vizualizáció, mantra és saját tapasztalást szerezhettetek ezeknek a technikák jótékony hatásairól. Szó volt, arról, hogy mi is ez a  mindfulness, van-e jó stressz, miért jár folyton az agyunk és mi az amit a tudatos emberek másképp csinálnak. Lelassultunk. Megfigyeltünk. Elengedtünk. Megérkeztünk.

Köszönjük a sok csillogó tekintetet, bíztató szót, kíváncsi arcot, személyes élménymegosztást és az őszinte visszajelzéseteket. Nagyon örülünk, hogy Ti is megérkeztetek, velünk vagytok, együtt lassulunk.

Találkozunk jövőre is.

Addig is lassulásban gazdag boldog pillanatokat kívánunk Nektek az ünnepekre!

A Let it slow csapata

 

niki
niki@letitslow.hu

Niki egy lelkes tréner, főállásban közgazdász és folyamatfejlesztő. A mindfulness és a meditáció magas szintű ismeretét Buddhista szerzetesektől tanulta Thaiföldön.